Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/09/2012

Jornada sobre energia i canvi climàtic

La jornada s'emmarca en l'Any Adeg, dedicat a l'optimització dels recursos energètics  La jornada s'emmarca en l'Any Adeg, dedicat a l'optimització dels recursos energètics

L'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès organitza una jornada sobre el Pla de l'Energia i el canvi climàtic en col·laboració amb l'Ajuntament de VNG

La regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, participarà dimecres que ve en la jornada "El Pla de l'energia i el canvi climàtic", que se celebrarà durant el matí del dia 26 al Molí de Mar.

Es tracta d'una jornada de reflexió i treball emmarcada dins l'Any Temàtic de l'ADEG 2012, que enguany està dedicat a l'optimització dels recursos energètics.

El nou Pla de l'Energia i el Canvi Climàtic seran els temes que centraran la jornada, que inclou diverses ponències. Per començar, presentaran el context Xavier Cardona, president de l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt Penedès i el Baix Penedès; Antoni Mansilla, director general adjunt de lavola; i Blanca Albà, regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG.

La primera ponència serà la de la directora de l'Institut Català de l'Energia, Maite Masià, que parlarà sobre els dos temes que donen nom a la jornada. "La gestió energètica i la monitorització com a eines d'estalvi energètic a les organitzacions" és el títol de l'exposició d'Esteve Maneja, responsable d'Energia de lavola. I finalment, Manel Romero, director de la consultora Origen Energia, parlarà sobre les "Energies renovables. La biomassa i l'energia solar fotovoltaica, nou reglament balanç net".
El torn de preguntes a tres quarts d'onze servirà per cloure la jornada, que està organitzada per l'ADEG amb la participació de la consultoria mediambiental lavola i la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb el patrocini de la companyia Endesa, espònsor de l'Any ADEG 2012.

Durant l'any ADEG dedicat a l'optimització dels recursos energètics s'han programat diversos actes, com la conferència "Polítiques per l'eficiència energètica", o la xerrada que es farà el 9 d'octubre sobre "Recursos energètics i crisi. Nova comptabilitat energètica i disseny d'equipaments IN BLUE".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00