Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/03/2013

Visita i trobada amb l'equip directiu de l'escola La Pau

La directora de La Pau, Carmela Vallés, amb la regidora d'Educació, Ariadna Llorens    La directora de La Pau, Carmela Vallés, amb la regidora d'Educació, Ariadna Llorens

Aquesta escola es gestiona per un sistema de cooperativa entre els pares i el professorat

Coincidint amb el període de preinscripció escolar per a segon cicle d'educació infantil, primària i secundària, la regidora d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens va visitar ahir dijous l'escola La Pau. La regidora d'Educació va destacar el fet que "l'escola la Pau és l'únic centre educatiu concertat i laic que hi ha a la ciutat i està situat al barri de Mar".

La directora de l'escola Carmela Vallés ha explicat que "l'escola es gestiona mitjançant un sistema de cooperativa entre pares i mestres i en tractar-se d'una escola d'una sola línia tots ens coneixem molt bé". A més, segons ha dit la directora del centre escolar, "com a cooperativa que som veiem que les famílies s'impliquen molt en el dia a dia de l'escola".

L'escola La Pau va entrar en funcionament l'any 1981 mentre que l'any 1988 va ampliar les seves dependències amb un edifici nou on actualment hi ha l'alumnat d'educació infantil i el menjador escolar. Un cop finalitzada la visita, la regidora Ariadna Llorens ha valorat tant "el projecte educatiu del centre que promou l'ensenyament de l'anglès realitzant l'assignatura de plàstica en aquesta llengua com les activitats extraescolars, esportives o culturals que realitza un cop a la setmana la mateixa escola sense cap càrrec per a l'alumnat".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00