Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/05/2012

Presentació de les lleis òmnibus a VNG

 L'alcaldessa, a la presemntació de les lleis òmnibus al museu Balaguer   L'alcaldessa, a la presemntació de les lleis òmnibus al museu Balaguer

El delegat del Govern a Barcelona presenta els avantatges de les lleis i en destaca el reconeixement al teixit productiu

El delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, va explicar ahir a VNG els trets principals de les lleis òmnibus. El delegat va destacar que la vocació d'aquest conjunt de lleis és “aportar solucions allà on hi ha problemes” i també va voler posar de relleu que "aquest esforç normatiu porta implícit un reconeixement al sector productiu".

L'acte es va fer a la biblioteca del museu Víctor Balaguer amb la presència d'una cinquantena de persones i va comptar amb la col·laboració de Gerard Figueras, regidor vilanoví i diputat al Parlament de Catalunya. Figueras va fer un resum del context on emmarcar aquesta nova normativa, els objectius que persegueix així com dels beneficis i l'estalvi que pot comportar, i va qualificar les lleis òmnibus com "un bon servei que la política pot fer a la societat, perquè posa les coses fàcils". 

Salvador Jorba explica les lleis òmnibus 2 Gerard Figueras, en un moment de l'explicació de les lleis.

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, va agrair la iniciativa de la delegació del Govern de presentar en diferents municipis les lleis, i va valorar-les especialment "pel que suposen de simplificació normativa i promoció de l'activitat econòmica".

L'acte s'emmarcava en la campanya per divulgar el conjunt de les cinc lleis impulsades des del Govern de la Generalitat, resultat de la modificació de fins a 96 lleis. L'objectiu principal és facilitar el desenvolupament del sector productiu i contribuir a la recuperació econòmica del país actualitzant, simplificant i fent més fàcil d'acomplir un seguit de normatives.
Salvador Jorba va explicar casos concrets per conèixer i entendre millor l'abast i les possibilitats pràctiques d'algunes modificacions normatives. Les lleis òmnibus afecten diferents competències de la Generalitat, concentren i modifiquen la normativa dirigida a l'agilització administrativa, a la simplificació de requisits i tràmits i a la promoció de l'activitat econòmica, així com també modifiquen la regulació audiovisual i l'àmbit d'urbanisme.

L'acte es va dur a terme a la biblioteca del museu Víctor Balaguer i s'adreçava especialment a empresaris i representants del sector productiu, responsables polítics i institucionals i públic en general. 


Més fotos AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00