Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/01/2009

El director general del patrimoni cultural es reuneix a VNG amb l'Alcalde i la regidora de Cultura

  Josep Maria Carreté ha conegut la Biblioteca Museu Víctor Balaguer Josep Maria Carreté ha conegut la Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Josep Maria Carreté ha visitat aquest matí les instal·lacions de la Biblioteca i del Museu Víctor Balaguer i s'ha reunit amb els seus responsables

El director general del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Carreté, ha visitat aquest matí les instal·lacions de la Biblioteca - Museu Víctor Balaguer, de Vilanova i la Geltrú.

Josep Maria Carreté ha estat rebut per l'Alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, i per la regidora de Cultura Isabel Pla, amb els quals ha mantingut una reunió de caràcter tècnic. Durant la trobada, els dirigents municipals han explicat al responsable del patrimoni cultural català el sistema de funcionament de l'organisme autònom, el fons patrimonial de que disposa, així com les seves necessitats pressupostàries.

Un cop acabada la reunió, Josep Maria Carreté ha realitzat una visita a les diferents sales del museu i de la biblioteca, acompanyat de les seves responsables.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00