Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/06/2012

L'Ajuntament rep mestres participants en el projecte Comenius

Foto de grup al Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG Foto de grup al Saló de Plens de l'Ajuntament de VNG

Fins diumenge són a la ciutat professors i professores anglesos, italians i turcs, que han intercanviat experiències amb col·legues de l'escola Ginesta

La primera tinenta d'Alcaldia i regidora d'Educació, Ariadna Llorens, i la regidora de Cultura, Marijó Riba, han rebut aquest migdia els mestres de l'escola Ginesta i de centres educatius d'Anglaterra, Itàlia i Turquia, que han treballat conjuntament en un projecte Comenius els dos darrers anys.

Ariadna Llorens ha manifestat que Vilanova i la Geltrú és una ciutat "oberta i curiosa, que vol compartir coses amb Europa sempre que en tenim una oportunitat". En aquest sentit, n'és un exemple l'escola Ginesta, prenent part en aquest projecte Comenius amb centres educatius d'altres països. La regidora ha agraït als mestres participants en el projecte la seva "motivació i vocació, que resulten tan importants per a la nostra infància i la nostra societat".

Durant aquests dos cursos en què han desenvolupat el projecte, han visitat les quatre escoles per realitzar un intercanvi de metodologia. El treball realitzat, l'han posat en pràctica mitjançant temes concrets, que han tractat simultàniament a les quatre escoles: el treball cooperatiu, els horts, les emocions, les necessitats de la gent gran, etc., implicant l'alumnat. Amb la trobada a Vilanova i la Geltrú acaben el projecte.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00