Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/10/2008

Aquest divendres concert de música barroca a la Biblioteca del Museu Víctor Balaguer

  Biblioteca Museu Víctor Balaguer Biblioteca Museu Víctor Balaguer

Organitzat per l'associació d'Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, s'inclou dins la programació d'activitats de la Sala Prado

Aquest divendres 3 d'octubre, a les 21 hores, tindrà lloc a la Biblioteca del Museu Víctor Balaguer un concert de música barroca. El concert s'inclou dins la programació d'activitats de la Sala Prado, organitzada per l'associació d'Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer conjuntament amb l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Els intèrprets del concert són la soprano Olga Miracle; el contratenor, Oriol Rosés; Eva del Campo, al clavecí i Daniel Regincós al violoncel barroc. Sota la denominació de Pinzellades del barroc: afectació, mitologia i contrareforma, s'oferiran obres de Claudio Monteverdi, Domenico Gabrieli, José de Torres, Juan Serqueyra, Juan Hidalgo i Johann Christian Bach.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a l'escola Municipal de Música Mestre Montserrat, i una hora abans de l‘inici del concert al Museu Víctor Balaguer. El preu és de 10 euros (consultar descomptes).

D'altra banda, també aquest cap de setmana comencen les activitats al voltant de la celebració del bicentenari del naixement del poeta Manuel de Cabanyes (1808-1833). El dissabte 4 d'octubre a les 19 hores tindrà lloc, a la biblioteca del Museu, la presentació de l'edició facsímil del llibre Preludios de mi lira, el primer i únic llibre de poesia que va escriure Manuel de Cabanyes. L'acte anirà a càrrec de Montserrat Comas i Güell, directora de la Biblioteca Víctor Balaguer.

El diumenge 5 d'octubre, a les 12 hores, es farà la presentació de la Ruta Literària Manuel de Cabanyes i, a continuació, i prèviament amb reserva al telèfon del Museu Balaguer 93 815 42 02, s'oferirà una visita pels punts de la ciutat vinculats al poeta. L'acte es durà a terme davant de Can Cabanyes (Carrer del Comerç, 2).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00