Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/10/2011

Vilanova i la Geltrú serà present al 'Barcelona Meeting Point'

VNG serà present al Barcelona Meeting Point VNG serà present al Barcelona Meeting Point

L'alcaldessa de la ciutat oferirà divendres vinent la conferència 'Vilanova i la Geltrú: una ciutat per invertir'

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a través de l'empresa municipal PIVSAM, serà present aquest proper cap de setmana a la fira Barcelona Meeting Point (BMP), que es portarà a terme a la capital catalana del 19 al 21 d'octubre.

Concretament, la presència de la nostra ciutat estarà emmarcada en l'anomenat Clúster d'espais productius de la fira immobiliària. En aquesta edició, el BMP ha creat aquest espai específic per a parcs empresarials, parcs tecnològics i espais logístics i industrials, amb el suport de l'Institut Català del Sòl (Incasòl), que permetrà mostrar les potencialitats de la ciutat en l'àmbit econòmic.

El clúster d'espais productius consisteix en un gran estand de 600 m2 on s'engloba un business lounge, els espais personalitzats de les empreses i entitats participants, una zona de presentacions–express i una sala de presentacions amb una capacitat per a 220 persones. Serà en aquest espai on l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, presentarà aquest divendres 21 d'octubre, a les 12 h, la conferència Vilanova i la Geltrú: una ciutat per invertir. Per poder assistir a la xerrada cal trucar prèviament al telèfon 93 814 19 19 (PIVSAM).
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00