Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/04/2011

VNG, seu del primer congrés de 'smartphone' de Catalunya

Logotip de la jornada Logotip de la jornada

El Campus de la UPC i Neàpolis uneixen esforços per tirar endavant el GenMob, centrat en les tecnologies mòbils d'última generació

El Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú i Neàpolis, l'organisme municipal que promou la Societat de la Informació a la capital del Garraf, organitzaran conjuntament la primera edició del GenMob–The Smartphone Day, un certamen dedicat a les tecnologies mòbils d'última generació (iOS iPhone, Android i Windows Phone 7).

Previst pel dimecres 4 de maig al mateix edifici Neàpolis, la jornada comptarà amb conferències temàtiques, tallers pràctics, taules rodones de debat, networkings (espais de trobada entre empreses i treballadors) i showcases (presentacions de productes i serveis en un temps limitat).

L'esdeveniment, que és pioner a Catalunya i a bona part de l'Estat espanyol, vol aprofundir en totes aquelles aplicacions que fan dels smartphones (telèfons intel·ligents) uns aparells gairebé imprescindibles en la societat actual. Aspectes com la mobilitat, el màrqueting mòbil, el geoposicionament o el comerç virtual posaran sobre la taula la importància progressiva que han guanyat aquestes plataformes de telefonia mòbil en l'actual context empresarial.

De fet, ja han confirmat la seva assistència al GenMob algunes de les principals companyies del sector, que exposaran el seu punt de vista sobre la indústria especialitzada en telefonia mòbil i el seu futur a curt i mitjà termini. A més, el congrés també buscarà sinèrgies entre les empreses participants, que gaudiran d'un espai propi per exposar els seus productes als visitants. La intenció és afavorir la màxima presència de públic, més enllà de si aquest és un professional expert en dispositius mòbils o només té coneixements a nivell d'usuari.

El GenMob–The Smartphone Day obrirà les portes de 9 h a 20 h i estarà coordinat pels serveis TIC del Campus de la UPC a Vilanova i la Geltrú. Les entrades, que inclouen l'esmorzar i la participació a totes les activitats de la jornada, costen 15 euros, però es poden aconseguir amb un descompte de més del 50% a través de www.genmob.net.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00