Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/03/2014

62 establiments i serveis del Garraf, reconeguts per la seva qualitat turística

Tots els reconeguts amb els distintius SICTEC a la comarca del Garraf   Tots els reconeguts amb els distintius SICTEC a la comarca del Garraf

Lliurament dels diplomes SICTEC i presentació dels resultats de l'enquesta a turistes costa Barcelona 2013 a la Masia Cabanyes

Els turistes i visitants de la comarca del Garraf tenen, majoritàriament entre 25 i 44 anys, son catalans viatgen amb parella o en família i s'enduen una molt bona impressió de la seva visita. Aquestes son algunes de les dades fetes públiques ahir en la presentació de l'informe del perfil dels turistes i visitants a la província de Barcelona (Garraf, Alt Penedès, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Maresme). Es tracta d'un informe elaborat per l'Oficina Tècnica de Turisme de la Diputació de Barcelona que destaca, sobretot pel l'alt nivell de valoració dels visitants de la seva estada a les comarques barcelonines. La presentació de l'estudi es va fer en el marc de l'acte de lliurament dels diplomes SICTEC 2013, que reconeixen la qualitat turística dels establiments i serveis dels municipis. 

Diplomes SICTEC 3 Presentació de l'informe del perfil dels turistes i visitants a la Costa de Barcelona

L'alcaldessa de VNG i presidenta de NODE Garraf, Neus Lloveras, va valorar molt positivament les dades de l'estudi i va destacar la importància de conèixer bé els visitants i les seves necessitats per poder oferir-los allò que demanen. El diputat delegat de turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera, va expressar la necessitat d'anar sempre un pas per davant en el sector turístic, per poder oferir qualitat i ser competitius. El president del consell Comarcal del Garraf, Juan Luís Ruiz, va aprofitar la recent declaració de la Masia Cabanyes com a Bé Cultural d'Interès Nacional per parlar del patrimoni i la seva importància en el món turístic. 

Diplomes SICTEC 1 Glòria Garcia recull el diploma SICTEC per les cinc platges de Vilanova i la Geltrú


En el lliurament de reconeixements,Vilanova i la Geltrú va rebre el diploma del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, SICTEC, per les platges de Ribes, Roges, Aderró, Sant Gervasi,el Far de Sant Cristòfor i Ibersol. 

Diplomes SICTEC 2 Gerard Figueras recull el distintiu per l'Oficina de Turisme de Vilanova i la Geltrú

També van rebre el reconeixement a la seva qualitat l'Oficina de Turisme, l'Estació Nàutica, Roc Roi Barcelona, el Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, el restaurant La Cucanya, el restaurant Mas Roquer, el restaurant Pizzeria Stirling, l'Atenea Park Suites-Apartaments, la Residència Universitària-Apartaments Vila-Nova, l'hotel Ricard, el càmping Vilanova Park, el Bar Genil i el Genito Petita Gastronomia. 


Més fotos de l'acte AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00