Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/12/2008

Prop de 2.500 persones visiten l'exposició 'Sent el Magrib'

Visita en una de les haimes de l'exposició Visita en una de les haimes de l'exposició

La mostra ha convidat a conèixer millor la terra i la cultura magribina a través dels sentits

L'exposició Sent el Magrib ha rebut quasi 2.500 visitants en els deu dies que ha estat instal·lada a la plaça d'Enric Cristòfol Ricart de VNG, entre el 21 i el 30 de novembre. A banda del públic que hi ha assistit per iniciativa particular, hi han passat 25 grups de diferents centres educatius, entitats i col·lectius de VNG i d'altres municipis.

Sent el Magrib convidava a fer un recorregut per la terra i la cultura magribina a través dels sentits. La mostra, produïda per l'associació valenciana Jarit, va arribar a VNG a través de l'Ajuntament i per ara és l'única ciutat de Catalunya on s'ha vist. El projecte s'ha desenvolupat en el marc del programa d'activitats Ciutat i Diversitat i ha volgut contribuir a donar a conèixer, sensibilitzar i mostrar els aspectes comuns entre les diferents cultures de la Mediterrània.

Durant els deu dies d'exposició s'han dut a terme activitats paral·leles, com una exposició de fons documental sobre el Magrib a les biblioteques municipals, la presentació del llibre Balad Balansiyya, i la jornada de portes obertes de la mesquita Al Furkan.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00