Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/04/2010

L'Ajuntament de VNG i la Diputació de Barcelona mantindran l'alt nivell de col·laboració en l'àmbit esportiu

L'alcalde, el diputat d'Esports i el regidor d'Esports parlant amb un  usuari de l'Skate park    L'alcalde, el diputat d'Esports i el regidor d'Esports parlant amb un usuari de l'Skate park

El diputat provincial d'Esports, Josep Monràs, visita l'Skate park i es reuneix amb l'alcalde de VNG per parlar sobre projectes de futur

El president delegat de l'Àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs, ha visitat aquest migdia l'Skate park de Vilanova i la Geltrú. Aquest nou equipament que es va posar en marxa al mes de desembre ha comptat amb una aportació de 20.000 euros per part de la Diputació de Barcelona. El suport a aquesta iniciativa posa de manifest el treball conjunt i de col·laboració, que des de fa anys duen a terme l'Ajuntament de VNG i la Diputació de Barcelona per promoure la pràctica esportiva en tots els àmbits i posar a l'abast de la ciutadania els equipaments i les instal·lacions que ho facin possible.

El nou Skate park,ubicat a la zona esportiva de VNG, disposa d'una pista de 836m2 per a la pràctica de les diferents modalitats d'aquest esport, que cada vegada compta amb més seguidors, sobretot entre el sector jove de la ciutat i del territori.

A banda d'aquest suport a la construcció de l'Skate park, la Diputació de Barcelona acaba de concretar una aportació de 12.000 euros per a la redacció del projecte del circuit de ciclisme, que s'ubicaria, en cas de materialitzar-se, en una parcel·la de 2.500 m2 al Parc Esportiu del Garraf. El diputat d'Esports, Josep Monràs, ha explicat que "instal·lacions com l'Skate park o el futur circuit de ciclisme generen espais de convivència a la ciutat i alhora són motor econòmic i de creació de nous llocs de treball". Josep Monràs ha anunciat que la Diputació estudiarà la possibilitat de col·laborar també en la construcció del nou circuit de ciclisme, a banda de l'aportació que han fet per a la redacció de projecte. Per la seva banda l'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena ha anunciat la voluntat del govern municipal de "fer una ampliació de l'actual pavelló poliesportiu amb la construcció d'un espai annex que resolgui la manca que hi ha de pistes cobertes per a la pràctica esportiva". Joan Ignasi Elena ha explicat que "en els darrers anys VNG s'ha dotat de diversos equipaments com l'Skate Park, el parc del Garraf, l'Esportiu la Piscina i ara caldrà atendre la demanda del circuit de ciclisme i de l'ampliació del pavelló poliesportiu per mantenir els serveis públics de qualitat que es mereix la ciutat en salut, educació, dependència i també en esport".

A més, anualment l'àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona col·labora, econòmicament, en molts dels programes i activitats que donen resposta a les necessitats socials, de lleure i de salut de la ciutadania com per exemple el curs de socorrisme aquàtic, impartit per la Creu Roja i organitzat per l'Ajuntament de VNG i el Consell Esportiu del Garraf, que s'està realitzant durant els mesos de març a maig, d'aquest any.

Altres programes en els quals la Diputació de Barcelona ha col·laborat de forma activa fan referència a la pràctica esportiva en totes les vessants i àmbits, des de l'esport amateur al professional, des de l'esport per fer salut, al lleure o la iniciació. Durant el 2009, la Diputació de Barcelona ha destinat un total de 39.323 euros, a banda dels 20.000 euros que ha destinat a l'Skate park, per accions com l'adquisició de material esportiu, 6.000 euros; la celebració de la Festa de l'Esport, l'Estiu a ciutat, la Run&Bike de Vilanova i la Geltrú; la Cursa Popular o el Campionat esportiu del Garraf, amb 6.460 euros o els programes escolars 'Esport a l'escola-a la recerca del joc perdut', amb una aportació de gairebé 5.000 euros.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00