Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/02/2011

Es reuneix el Comitè d'avaluació i seguiment del PINA

Recorregut pel Nucli Antic Recorregut pel Nucli Antic

Aquest matí s'ha celebrat aquesta reunió anual, en la qual ha participat el nou delegat Territorial del Govern, Salvador Jorba

El Comitè d'Avaluació i Seguiment del Projecte d'Intervenció Integral del Nucli Antic ha celebrat aquest matí la reunió per fer el seu balanç anual. En aquesta cinquena trobada s'ha repassat tota l'activitat que s'ha dut a terme entre l'abril de 2010 i aquest febrer en el marc de la Llei de Barris, tant a nivell de reurbanització com de programa sociocultural.

Tot i que el desenvolupament del PINA s'establia entre els anys 2007 i 2010, l'Ajuntament de VNG té concedida una pròrroga per a aquest 2011 per finalitzar el global del projecte en l'àmbit de la Vilanova Vella. Les accions previstes per a aquest any donen continuïtat majoritàriament a les que ja es feien en anys anteriors. Tot i així, s'inclouen propostes novedoses en l'àmbit del comerç i de les activitats cíviques de sensibilització. També caldrà redactar la memòria final del projecte. El pressupost total del projecte és de 14.468.420 euros, dels quals 12.390.847,24 euros ja han estat certificats a 31 de gener de 2011 i la quantitat compromesa és de 14.262.212,87 euros.

A la reunió d'avui hi ha participat l'alcalde de la ciutat, Joan Ignasi Elena, Iolanda Sánchez, primera tinent d'alcalde i regidora de Participació i Medi Ambient, Xavier Oller, regidor de Projectes Urbanístics, Paisatge i Habitatge, Salvador Jorba, delegat Territorial del Govern a Barcelona, Ramon Botey, cap de l'Oficina de Gestió del Programa de Barris, Francesc López, responsable de Relacions Externes de REURSA, i Montserrat Mirabent, directora Territorial del SOC a Barcelona, entre d'altres.

Després de la reunió, els assistents han fet una visita per la Vilanova Vella per veure com ha quedat aquesta part de la ciutat després de la profunda intervenció que s'hi ha dut a terme. 

Descarrega't la foto.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00