Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

04/06/2007

Obres del gas i d'urbanització obliguen a tallar els carrers de Tetuan i del Codonyat

El tall de trànsit s'allargarà durant tota la setmana

A partir d'avui filluns i fins aquest divendres el carrer de Tetuan, en el tram comprès entre el carrer de la Llibertat i el carrer dels Escolapis, estarà tallat al trànsit de vehicles a causa de les obres de l'empresa Canalitzacions del Garraf , que treballa per realitzar la substitució de les canonades de la xarxa del gas. Per aquest motiu, romandrà tallat a la circulació el carrer de la Llibertat, des de la rambla de Josep Tomàs Ventosa i el carrer del Codonyat. 

Tanmateix, el carrer del Codonyat romandrà tallat a la circulació per les obres de reurbanització del creuament amb el carrer del Correu. Mentre durin les obres, per poder accedir al carrer dels Escolapis i a l'aparcament de la zona blava, s'habilitarà el carrer de l'Havana en sentit contrari a la circulació, en el tram comprès entre el carrer de Josep Llanza i el carrer dels Escolapis. L'entrada i sortida dels guals afectats al carrer de la Llibertat i del Codonyat, com també la zona destinada a zona blava, es realitzarà per la rambla de Josep Tomàs Ventosa. 

D'altra banda, des d'avui dilluns i durant tres dies estarà tallat al trànsit de vehicles el carrer de Lluís de Requesens, en el tram comprès entre el passeig de Ribes Roges i el carrer del Rei Pere el Cerimoniós, a causa d'unes obres de la companyia del gas. Mentre durin els treballs, l'entrada i sortida dels guals afectats es realitzarà pel carrer del Rei Pere el Cerimoniós i pel carrer de Ramon Muntaner.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00