Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

28/01/2015

L'alcaldessa de la ciutat i el president de l'ADEG visiten l'empresa Prysmian i es reuneixen amb el seu director general

La reunió es va fer a les instal·lacions de Prysmian Cables i Sistemes, S.A. La reunió es va fer a les instal·lacions de Prysmian Cables i Sistemes, S.A.

La trobada serveix per posar en comú inquietuds i voluntats tant de l'empresa com de l'Ajuntament en el marc del teixit econòmic actual

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, acompanyada pel regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge, Joan Giribet, i pel president de l'ADEG, Jordi Solé, va visitar ahir l'empresa Prysmian Cables i Sistemes, S.A., instal·lada al polígon de la Masia d'en Notari. La delegació va ser rebuda pel director general de l'empresa, Jordi Calvo, pel seu director industrial, Josep Torrents, i pel cap de producció, Albert Tubau.

Prysmian Cables i Sistemes, S.A., és un dels cinc centres de producció que Prysmian Group té instal·lats a l'Estat espanyol, especialitzats en la fabricació de cables de Baixa Tensió (BT), Mitja Tensió (MT), Alta Tensió (AT), cables especials i accessoris associats al món de l'energia, i també produeixen cables de fibra òptica, sistemes de cable per a la transmissió de dades i imatge en línies d'alta tensió. A la seu vilanovina, ubicada a la carretera de Vilafranca, C-15 km 2 i constituïda l'any 1984, hi ha el centre de producció dels cables OPGW. Aquest centre compta amb més de 500 empleats. Prysmian Group és líder mundial en la indústria de sistemes i cables elèctrics i de telecomunicacions.

Durant la trobada, l'alcaldessa va explicar als representants de Prysmian que aquestes visites que realitza periòdicament a diferents empreses que s'emplacen a la nostra ciutat serveixen per posar en comú necessitats i objectius d'uns i altres en una actualitat marcada sobretot per la situació econòmica en la que està immers el país. En aquest sentit, Neus Lloveras es va posar a disposició de Prysmian per tot allò en què l'Ajuntament els pugui ajudar. Així mateix, l'alcaldessa va transmetre l'interès que té l'Ajuntament per conèixer la veu de les empreses, en el sentit que són elles les que ens han de fer sortir de la crisi, i és l'administració la que ha de crear l'entorn favorable.

Per la seva banda, Jordi Calvo reclamava per part de l'administració una acció més activa i més clara per fer front a problemes com l'economia submergida, el frau o l'atur, i un major impuls en l'economia.

Cal recordar que l'Ajuntament de VNG i Prysmian van arribar a un acord l'any passat per utilitzar l'antic economat de la Pirelli com a magatzem i supermercat de distribució d'aliments per a famílies de la ciutat amb ingressos insuficients o nuls
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00