Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

21/02/2014

L'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, es troba amb els veïns de l'Armanyà

   Neus Lloveras i Marijó Riba, amb els representants dels veïns del barri de l'Armanyà Neus Lloveras i Marijó Riba, amb els representants dels veïns del barri de l'Armanyà

Aquest matí ha visitat el barri, acompanyada dels seus representants veïnals

L'Alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ha reprès aquest matí les trobades que periòdicament realitza amb els representants de les associacions de veïns dels diferents barris de la ciutat.

L'objectiu d'aquestes trobades, a peu de carrer, és conèixer i atendre de primera mà les necessitats de cada barri, a partir del testimoni directe dels seus habitants. El manteniment de la via pública, els serveis o les obres suposen els eixos d'actuació preferents del govern de la ciutat.

La visita d'avui ha estat al barri de l'Armanya on, acompanyada de la regidora de Cultura, Marijó Riba, i del president de l'AV Enrique Chico, han comprovat el manteniment dels jardins i l'estat de la poda dels arbres, que segueix la planificació prevista, així com les reparacions de les voreres que s'estan realitzant progressivament, entre d'altres.

Aquestes visites amb els representats veïnals se sumen a les trobades que l'alcaldessa fa els dimecres als diferents barris, per tal de recollir directament dels veïns i veïnes les seves inquietuds sobre la ciutat. Les demandes que fan els habitants dels barris i les actuacions que s'hi realitzen, es poden seguir a l'Espai dels barris de vilanova.cat


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00