Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/09/2016

L'EFAV obre noves vies de col·laboració amb Ryanair

Professors de l'EFAV amb directius de Ryanair Professors de l'EFAV amb directius de Ryanair

Professors de l'escola d'aeronàutica de VNG s'entrevisten amb el director tècnic de la companyia

 Aquest dimecres, els professors de l'Escola de Formació Aeronàutica de Vilanova i la Geltrú (EFAV) van tenir l'oportunitat de visitar les instal·lacions de Ryanair i conèixer al nou director tècnic d'aquesta companyia, Miguel Ángel Garcia Mansilla, responsable del manteniment dels avions a Barcelona i Girona. Durant la visita, també es va comptar amb la presència d'Ana Ortego, Directora de Recursos Humanos de Ryanair (Espanya, Marroc i Portugal); José Ma Ramón de la Rosa, Director General de Ryanair (Espanya, Marroc i Portugal); Bhavik Mistry, Training Development Officer; Álvaro Molinuevo, Cap de Servei a l'EFAV i Iu Mora, Responsable de Formació de l'EFAV.
Precisament, Ryanair és una de les companyies on els estudiants de l'EFAV poden realitzar les seves 450 hores de pràctiques, un cop acabada la formació teòrica. Sens dubte, la jornada va esdevenir una excel·lent oportunitat per obrir noves vies de col·laboració amb aquesta aerolínia. Actualment, hi ha un alumne de l'EFAV fent les pràctiques a Girona, dos que les iniciaran a Barcelona, durant el mes vinent, i un a Madrid al novembre.

Aquest nou acord de col·laboració amb Ryanair permetrà als alumnes de l'EFAV continuar fent el seu pràcticum a una companyia amb un reconeixement internacional. Tria una formació especialitzada i de qualitat, estudiant a l'EFAV de Vilanova i la Geltrú.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00