Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/10/2008

Jordi Carrillo és el nou director gerent de Canal Blau Televisió

 Jordi Carrillo i Jordi Martí, amb l'alcalde de VNG i la regidora de Comunicació i Premsa Jordi Carrillo i Jordi Martí, amb l'alcalde de VNG i la regidora de Comunicació i Premsa

Jordi Martí l'acompanyarà en aquesta nova etapa com a adjunt a la gerència

Jordi Carrillo és el nou director gerent de Canal Blau Televisió, després de que ahir a la tarda així ho decidissin, per unanimitat, els membres del Consell d'Administració de l'empresa municipal ICVSAM, encarregada de la gestió de Canal Blau ràdio i televisió. D'altra banda, també es va decidir nomenar a Jordi Martí com a adjunt a gerència, tasca que compaginarà amb la direcció de Canal Blau ràdio i la direcció comercial.

L'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena, i la Regidora de Comunicació i Premsa, Mila Arcarons, van presentar ahir als mitjans de comunicació el nou equip de gerència, que passarà a substituir al fins ara director gerent Xavier Abelló, el qual ha marxat a Tarragona per tal de fer-se càrrec d'un nou projecte de televisió local.

Durant la presentació, l'alcalde de Vilanova i la Geltrú va explicar que havien apostat per confiar la gerència a professionals de la casa, ja que aquests reunien l'experiència i el prestigi que calia per continuar amb el projecte. A Canal Blau hi ha un equip de professionals de prestigi i creiem que el millor és que estiguin dirigits per gent de la casa.

Per la seva banda, Jordi Carrillo va voler agrair el treball del seu antecessor de qui va dir havia aconseguit la creació de la nova televisió comarcal i el trasllat des de les antigues instal·lacions del CFO La Paperera al nou edifici de Neàpolis. El nou director gerent també va explicar que el gran repte a curt termini és el projecte de la TDT i l'emissió en digital.

Fins al seu nomenament, Jordi Carrillo ha ocupat la direcció de continguts de Canal Blau TV i Canal Blau FM. És membre de la plantilla des l'any 1995, quan va formar part de l'equip que va crear i posar en funcionament Canal Blau Ràdio. Des d'aquella data, i fins l'actualitat ha fet tasques de redactor d'informatius, coordinador de Canal Blau ràdio i televisió, i va ser cap d'informatius del desembre de 2004 fins al setembre de 2006.

Jordi Martí, va entrar a formar part de la plantilla de Canal Blau el setembre de 2005. Anteriorment havia estat director d'Antena 3 de ràdio a Vilafranca del Penedès, fins que l'any 94 l'emissora va passar a pertànyer a la Cadena Ser i es convertia en Ser Penedès Garraf. Durant els seus anys a Canal Blau ha ocupat el càrrec de cap d'esports i adjunt a la direcció.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00