Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/12/2011

Continuen les visites del regidor d'Urbanisme als diferents barris de la ciutat

 Aquestes visites permeten detectar possibles actuacions de millora als barris  Aquestes visites permeten detectar possibles actuacions de millora als barris

Un dels punts del recorregut va ser la rambla de Far, que amb la urbanització i cobriment del torrent, ha esdevingut un pas de vianants molt utilitzat

El regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet, continua el seu programa de visites en diferents zones de la ciutat per observar-ne possibles necessitats d'actuació. Divendres al matí va recórrer diversos carrers del barri de Mar, acompanyat de tècnics municipals d'Urbanisme, Serveis Viaris i Participació. 

Entre d'altres, el grup va passar pels carrers que envolten l'estació de ferrocarril, com per exemple el del Forn del Vidre i el de l'Àncora. Per al regidor d'Urbanisme, aquests dos carrers serien susceptibles de ser reformats en un futur, ja que s'hi produeix un alt ritme de pas de vianants, però que per contra compten amb unes voreres molt estretes. Quant a la rambla del Far i, després de copsar que ara és un punt de pas habitual per als vianants, els representants municipals van acordar que es valorarà la possibilitat de fer algun tipus d'intervenció amb mobiliari urbà. 

A banda d'aquestes qüestions, en la ruta es van observar aspectes com la situació dels contenidors, els aparcaments de bicicletes i altres elements del mobiliari urbà, i també dels parcs i jardins. Alguns veïns i veïnes van aprofitar la visita de Joan Giribet per conversar-hi i traslladar-li les seves opinions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00