Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/11/2013

Les obres de la piscina finalitzaran a termini i la instal·lació podrà reobrir al gener

 Imatge de la zona de màquines ja sense els puntals que aguantaven l'estructura de la zona de platges     Imatge de la zona de màquines ja sense els puntals que aguantaven l'estructura de la zona de platges

La intervenció ha solucionat el problema estructural de la zona de platges i ha reforçat amb pilars els vasos per evitar el deteriorament de la instal·lació aquàtica

Les obres de millora i reforma estructural de l'Esportiu la Piscina es preveu que finalitzin durant la primera quinzena de desembre, segons ha anunciat el regidor d'Urbanisme, Obres i Habitatge de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Joan Giribet, després de la visita de seguiment d'obra realitzada aquest matí. A la visita tècnica també hi ha assistit la regidora d'Esports, Blanca Albà qui ha avançat que la instal·lació podrà obrir novament "després de Reis, tal i com havíem anunciat". 

visita pisicina 2 
Els regidors Joan Giribet i Blanca Albà durant la visita de seguiment de les obres

Durant la visita a la instal·lació els regidors i tècnics han baixat a la zona de màquines que, prèviament a la intervenció, es trobava totalment apuntalada pels problemes estructurals que arrossegava des de l'any 2009. A punt de finalitzar les obres de millora, el regidor Joan Giribet ha destacat que "les obres s'han desenvolupat perfectament i en el calendari previst. Sense problemes i havent superat ja la part més complicada preveiem que complirem els terminis". El regidor també ha destacat que l'actuació ha permès solucionar el dèficit estructural que tenia la zona de platges "i a més hem realitzat una sèrie de millores que evitaran el deteriorament dels vasos en el futur, ja que evitaran que la pròpia estructura pateixi per l'empenta horitzontal de l'aigua que es produeirà quan la piscina estigui novament a ple rendiment". A més, segons Joan Giribet, també "s'ha impermeabilitzat la zona de platges i s'ha construït unes noves canals amb major dimensió i sortides d'evacuació d'aigua cada 5 metres".

Per al regidor Joan Giribet, les millores, "sense realitzar cap despesa extra del que s'havia previst permetran que la piscina no tingui més problemes en els propers anys". Així mateix, el regidor d'Obres ha destacat "la feina impecable de l'empresa constructora que ha possibilitat que s'hagi fet l'obra a termini".

La regidora d'Esports Blanca Albà també s'ha mostrat satisfeta per com han avançat les obres i ha explicat que "un cop finalitzin les obres a mitjans de desembre caldrà posar en marxa la maquinària, omplir els vasos i fer les proves pertinents de funcionament de la instal·lació". Segons la regidora d'Esports, en el moment actual i amb la situació econòmica de l'Ajuntament "es tracta de mantenir les instal·lacions en bones condicions per a la pràctica esportiva".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00