Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/10/2008

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer és el proper convidat del Museu d'Art de Girona

'Retrat de nena' de Joan Brull 'Retrat de nena' de Joan Brull

Una mostra inclourà l'obra 'Retrat de nena' de Joan Brull i es podrà visitar del 23 d'octubre fins el 22 de febrer de 2009 a Girona

Sota el nom de Museu Convidat el Museu d'Art de Girona va posar en marxa el passat mes de maig una nova iniciativa museística, consistent a convidar un Museu d'Art de Catalunya amb una obra de la seva col·lecció. L'objectiu és establir un diàleg (estilístic o iconogràfic) entre les obres: una del museu convidat i tres del propi fons del Museu d'Art. El Museu escollit exposa la seva obra a les sales del centre gironí durant un període de quatre mesos, i en el que també s'hi pot trobar informació del Museu Convidat, per tal que el visitant pugui conèixer tant el seu fons com la seva localització. L'activitat va iniciar-se amb el Museu Frederic Marès de Barcelona.

El segon museu convidat és la Biblioteca Museu Víctor Balaguer amb la obra Retrat de nena de Joan Brull (Barcelona, 1863-1912), el qual dialogarà amb altres retrats d'infants del mateix artista que es conserven al fons del Museu de Girona. La mostra es podrà visitar del 23 d'octubre fins el 22 de febrer de 2009.

Durant el període que duri l'activitat, amb el tiquet d'entrada de cadascun dels dos museus es pot visitar gratuïtament l'altre. La promoció és extensiva als posseïdors dels carnets d'Amics dels Museus de Catalunya, Amics de la Biblioteca Museu Víctor Balaguer i Amics del Museu d'Art de Girona.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00