Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/11/2014

L’Estació Nàutica organitza sortides en llanxa, veler, caiac i padel surf per la Fira de Novembre

Completa l'oferta nàutica de la Fira de Novembre

Dins el marc de la Fira de Novembre de Vilanova i amb la voluntat d'acostar la mar a tots els ciutadans foranis i vilatans, l'Estació Nàutica organitza per dissabte i diumenge un seguit de sortides a preus populars per poder gaudir del cap de setmana de Fira.

Es podran fer sortides en llanxa d'alta velocitat, passejades en veler, excursions en caiac o introducció al padel surf.  Per a les sortides en llanxa, realitzades per Adventure Sitges, que es faran a les 12,00 i 13,15 i 16,00h de dissabte i diumenge, caldrà anar directament una estona abans al moll numero 13 del Club Nàutic Vilanova (el que està davant la rambla principal) per la porta d'accés que està ubicada al costat de la plaça del Port i adquirir els tiquets directament a la llanxa, al preu de 10 euros per persona en una sortida de vertigen, que durarà 30 minuts. Aquesta llanxa pot agafar velocitats superiors als 35 nusos i donada les seves característiques, els menors de 12 anys, llevat d'anar acompanyats d'un adult, necessitaran el permís d'un dels progenitors, signat a la mateixa llanxa.

Les sortides en veler, fetes per la empresa vilanovina Naitseil, tenen una durada de 60 minuts i el mateix preu de 10 euros, abonats al mateix vaixell i també sortiran del mateix lloc i a les mateixes hores. Aquí el mínim necessari es de quatre persones per sortida.

Les excursions en caiac i el padel surf, ambdues al preu de 10 euros també, cal adreçar-se directament a la Base Nàutica de Roc Roi (al moll de ponent) o bé concertar-les al 938160351.

Els Mossos d'Esquadra no volen faltar a la seva tradicional cita amb la Fira i participaran amb la unitat subaquàtica, i dissabte 8 a les 12 h. faran una demostració de salvament davant el mateix pantalà 13.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00