Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/02/2016

Deu anys del premi Donart a La Sala

Núria Corretgé va ser la guanyadora del Donart el 2008    Núria Corretgé va ser la guanyadora del Donart el 2008

El Centre d'Art Contemporani inaugura divendres a la Sala Oberta una exposició col·lectiva de les guanyadores dels deu anys d'aquest premi

Coincidint amb els deu anys del premi Donart aquest divendres 4 de març s'inaugura a LA SALA l'exposició “Deu anys del Donart”. Es tracta d'una exposició col·lectiva de les guanyadores del premi al llarg d'aquests anys: Anna Maria Almirall – Germain (2007), Núria Corretgé (2008), Maite Prades (2009), Arian Morera (2010), Lola Roig (2011), Lourdes Fisa (2012), Viviana Guasch (2013), Rosalia Pomés (2014), Isabel Pons Tello (2015).

El projecte DONART va néixer l'any 2006 de la mà de Francesca Calaf, artista plàstica, coordinadora del premi i comissària de l'exposició. El premi està adreçat a totes les dones artistes residents al país que treballin dins l'àmbit de les arts plàstiques. En l'acte de presentació d'aquesta temporada d'arts escèniques i visuals, Calaf recordava que “l'objectiu d'aquest premi, nascut dins l'Associació de Dones La Frontissa, era ajudar a donar a conèixer la dona creativa. De seguida ens vam adonar que despertava molt d'interès i el vam obrir a tot l'estat”.

A banda de l'exposició, per commemorar aquest aniversari, s'ha editat un catàleg per donar a conèixer el treball de les artistes.

La mostra es podrà visitar des del mateix 4 de març fins al 24 d'abril a la Sala Oberta, i inclou una activitat complementària gratuïta el proper diumenge 6 de març a les 12 h. Es tracta d'una visita comentada a la mostra a càrrec de la comissària Francesca Calaf, que comptarà amb l'actuació de l'acordionista Xantal Montsech.

“Deu anys del Donart” està organitzada per l'Associació de Dones la Frontissa, amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00