Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

06/04/2016

El Govern destaca l'activació del Consell Municipal del Port per contribuir a dinamitzar la façana marítima

Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz Neus Lloveras i Juan Luís Ruiz

El dimarts, 19 d'abril, presentació pública del Pla d'Actuació Municipal per als pròxims tres anys

 El Ple ordinari de l'Ajuntament de VNG va aprovar dilluns l'activació del Consell Municipal del Port. L'alcaldessa, Neus Lloveras, ha explicat que aquest mes es treballarà per elaborar els estatuts i la composició del Consell. Lloveras valora molt positivament aquest pas que contribueix a “la voluntat de dinamitzar la façana marítima”. L'alcaldessa aposta perquè “el port aporti tot allò que pot aportar a la nostra ciutat, que és molt”.

Els representants del Govern de VNG han fet balanç del Ple, posant de relleu també la incorporació del regidor David Montes, de CiU, en substitució de Gerard Figueras. Montes assumirà les responsabilitats en l'àmbit de Promoció Econòmica, excepte pel que fa a Turisme i Empresa, que dependran directament de l'Alcaldia.

Un altre dels punts comentat per part del govern municipal ha estat la modificació de les retribucions dels membres electes de la Corporació Municipal. Aquest punt va comptar amb els vots en contra de la CUP, ERC i SomVNG. El portaveu del Govern, Juan Luís Ruiz, ha volgut recordar que “quan es parla del cost polític de l'Ajuntament és el cost de tots els polítics, no només del Govern, sinó també dels membres de l'oposició i els seus càrrecs de confiança”. Ruiz diu que la seva formació sempre ha defensat dedicacions exclusives “perquè la ciutat ho necessita, també hem defensat càrrecs de confiança tècnica i política”. El portaveu lamenta el vota en contra d'algunes formacions perquè la modificació “no té cap cost afegit i entenem que milloren l'eficàcia del Govern”.

En aquest mateix sentit s'ha manifestat Neus Lloveras que creu que “l'organització municipal és un dret i una obligació del Govern. Tenim l'absoluta tranquil·litat que estem a la banda baixa dels ajuntaments catalans pel que fa a retribucions i hem fet un esforç per reduir al mínim les dedicacions.”

El Portaveu del Govern ha explicat també que el dimarts 19 d'abril a les 19 h es farà una presentació pública del Pla d'Actuació Municipal. L'objectiu és explicar a tothom “el compromís d'aquest Govern amb la ciutat pels pròxims tres anys”. L'acte es farà a l'auditori de Neàpolis.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00