Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/04/2011

Dilluns es donarà el tret de sortida a la setmana de la Música i la Dansa

Les activitats que es desenvoluparan són de caràcter transversal             Les activitats que es desenvoluparan són de caràcter transversal

L'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat ha organitzat diverses activitats centrades en aquestes disciplines artístiques

L'Escola i Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat celebrarà, des del proper dilluns i fins divendres, la setmana del centre d'interès, que enguany se centrarà en la Música i la Dansa.

El centre desenvoluparà durant tota la setmana diverses activitats transversals, treballades des de tots els departaments, que impliquen a tots els alumnes i professors i que són complementàries del currículum habitual.

En aquest sentit, una de les activitats destacades és el cicle de cinema. Durant tota la setmana el bar del centre educatiu serà l'escenari de la projecció de pel·lícules destinades a un públic adult, com Cat's, i d'altres dirigides a un públic infantil, com Billy Elliot.

Altres activitats destacades són el Joc de Danses i Les Danses del Món, que donaran a conèixer les danses de les diferents èpoques i països, el taller de Swing o la representació, dijous al Teatre Principal, de l'espectacle 'Música i Dansa', que és fruit del treball conjunt entre l'ECMM Mestre Montserrat i les escoles de dansa Flow Center i Estudi Dansa. També cal destacar l'exposició virtual 'De cap a peus', que està realitzada pels alumnes d'Història de la Música i que es podrà visitar al centrede dimecres a divendres.

A més, durant la tarda de divendres es podran veure tots els treballs realitzats en les diverses activitats i tallers que es duran a terme durant la setmana.

Consulta les activitats

Consulta les projeccions

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00