Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/06/2012

Els tres museus de Vilanova i la Geltrú presenten el programa d’activitats escolars 2012-2013

Activitats infantils als museus Activitats infantils als museus

La Biblioteca Museu Víctor Balaguer i el Museu Romàntic Can Papiol estrenaran respectivament sala de tallers el curs vinent

Els tres museus de Vilanova i la Geltrú presenten el programa d'activitats escolars 2012-2013, dirigit als diferents cicles educatius, des d'educació infantil fins a Batxillerat o Cicles Formatius. L'objectiu del programa és treballar amb els alumnes els continguts de cada un dels equipaments museístics i facilitar-ne la comprensió.

El Museu Víctor Balaguer presenta com a novetats un taller d'escultures i un taller per conèixer i experimentar els procediments pictòrics a l'Antic Egipte. Ambdues activitats estan adreçades al cicle mig i superior de primària. Dins el cicle d'educació infantil es presenta com a novetat l'activitat Bestioles i animalets, una visita perquè els més petits descobreixin el museu a partir dels animals reals i fantàstics que apareixen en algunes de les pintures que hi ha exposades.

Can Papiol reprèn les activitats escolars amb una programació que inclou visites teatralitzades, tallers al voltant dels sistemes d'il·luminació i les fonts d'energia al segle XIX, i de les formes d'oci i de diversió de les classes benestants de l'època.

Quant a la programació de la Torre Blava, els alumnes tindran la possibilitat de conèixer la instal·lació que Josep Guinovart hi va crear al seu interior i apropar-se a l'univers plàstic de l'artista.

A més a més, tant el Museu Víctor Balaguer i el Museu Romàntic Can Papiol estrenaran respectivament sala de tallers el curs vinent. La casa de Santa Teresa del Museu Balaguer serà el nou espai destinat a les activitats educatives i Can Papiol disposarà d'una sala pròpia per als tallers, que ha estat decorada per un grup d'alumnes de l'Escola Municipal d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú.

El programa complert es pot consultar aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00