Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/12/2015

Dissabte hi haurà una visita comentada a l'exposició del Centre d'Art Contemporani La Sala

La mostra parla de la participació ciutadana en la transformació social i política      La mostra parla de la participació ciutadana en la transformació social i política

'Jo em rebel·lo, nosaltres existim' serà comentada pels seus comissaris, el director de la Fundació Palau Pere Almeda i l'escriptor Martí Sales

Fins al 3 de gener, el Centre d'Art Contemporani LA SALA de Vilanova i la Geltrú acull l'exposició itinerant "Jo em rebel·lo, nosaltres existim". Una mostra que ofereix un conjunt de propostes a partir de diferents suports artístics, com la fotografia, el vídeo o les instal·lacions, que promouen noves maneres de participació ciutadana en la transformació social i política. A través d'aquestes expressions artístiques, l'exposició pretén sacsejar consciències mitjançant la suma d'accions i activitats que ajuden a fer visible el treball i la crítica que milers de ciutadans fan dia rere dia en el seu compromís per una societat més digna i justa.

Aquest dissabte 12 de desembre, els seus comissaris de l'exposició, el director de la Fundació Palau Pere Almeda i l'escriptor Martí Sales, oferiran una visita comentada a l'exposició a les 19 h. La visita es gratuïta, però les places són limitades, i per això cal fer reserva prèvia al telèfon 93 816 90 01, o per correu electrònic a lasala@vilanova.cat.

"Jo em rebel·lo, nosaltres existim" forma part del Programa d'exposicions itinerants 2015-2016 del Departament de Cultura, i ha estat la guanyadora del premi a la millor exposició d'art contemporani de l'any 2013, concedit per l'Associació Catalana de Crítics d'Art (ACCA).

Podeu trobar més informació en aquest dossier de premsa.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00