Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/06/2015

Prorrogada l'exposició dels alumnes de L'Arjau a La Sala

La mostra forma part d'una nova experiència pedagògica    La mostra forma part d'una nova experiència pedagògica

'La intel·ligència creadora com a proposta educativa' es podrà visitar fins al diumenge 19 de juliol al Centre d'Art Contemporani La Sala

La Sala Oberta del Centre d'Art Contemporani La Sala acull una mostra dels treballs que han realitzat els nens i nenes de l'escola L'Arjau i que forma part del projecte educatiu Mètode de Creació Barcelona. Una exposició que s'allarga dues setmanes, i que es podrà visitar fins al 19 de juliol.

'La intel·ligència creadora com a proposta educativa' presenta els treballs dels nens i nenes de l'Escola Arjau en el marc d'una nova experiència pedagògica, un projecte educatiu pioner dins l'àmbit de la docència que té com a objectiu fer descobrir, conscienciar i exercitar el treball creatiu i artístic de l'alumnat.

Aquest projecte es va iniciar el curs 2008-2009 i es va desenvolupar al llarg de sis anys, durant tot el cicle de primària, pel mateix grup de nens i nenes. El projecte està impulsat i coordinat pel professor de l'escola Albert Cosp.

Tots els dibuixos, idees, frases, diàlegs i títols de l'exposició són creació única i personal de cadascun dels nens i nenes que han participar en el projecte.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00