Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2011

L'Espai d'Equitat porta l'exposició 'Amors Diversos' a VNG

L'exposició es podrà veure a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell    L'exposició es podrà veure a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell

La mostra, que repassa les dificultats del col·lectiu LGBT per ser visible, s'inaugurarà dimecres. Dijous es realitzarà la conferència 'El meu cos a partir dels 50' en commemoració del Dia Internacional de la Salut de les Dones

L'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha organitzat una exposició sobre les dificultats del col·lectiu lèsbic, gai, bisexual i transsexual i una xerrada commemorativa del Dia Internacional de la Salut de les Dones, activitats que es duran a terme la propera setmana.

La Biblioteca Armand Cardona Torrandell serà l'escenari, dimecres a les 19 hores, de la inauguració de l'exposició Amors Diversos, que comptarà amb la presència de Ramon Terrassa, Secretari de Família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta mostra editada pel Programa per al col·lectiu Gai, Lesbià i Transsexual, que es podrà visitar fins el 9 de juny, fa un recorregut històric sobre l'homosexualitat i la transsexualitat al llarg de la història i la dificultat d'aquest col·lectiu per ser visible.

L'objectiu d'aquesta exposició és aconseguir que les i els espectadors coneguin la realitat d'aquestes persones i la lluita que han hagut de protagonitzar per reclamar el respecte pels seus drets, fer comprendre que la societat ha estat diversa des de sempre i demostrar que l'afectivitat i la sexualitat són necessitats universals que es poden viure de moltes maneres.

Dia Internacional de la Salut de les Dones
Dijous, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer acollirà, a les 19 hores, la conferència El meu cos a partir dels 50, que anirà a càrrec d'Esperança Aguilà, infermera, promotora de salut i agent d'igualtat del Programa Dones, Salut i Qualitat de Vida, i presidenta del Centre d'Anàlisi i Programes Sanitaris.

La xerrada, que s'emmarca en la celebració del Dia Internacional de la Salut de les Dones, tractarà diversos aspectes com les maneres de recuperar la bona imatge sense agredir el cos, la imatge de les dones als mitjans de comunicació, els estereotips de bellesa o la morbiditat de les dones majors de 50 anys, entre d'altres.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00