Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/10/2011

S'incrementa la neteja i recollida de residus a la compactadora soterrada que hi ha al costat del Mercat

    Neteja de la compactadora, aquest dilluns Neteja de la compactadora, aquest dilluns

A més, es recorda a totes les persones que l'utilitzen, que no s'hi poden llençar restes orgàniques

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha encarregat a l'empresa Valoriza incrementar, de dos a tres dies, la neteja i recollida de residus de la compactadora soterrada que hi ha al costat del Mercat del Centre.

Aquesta és una de les mesures que es portaran a terme per tal evitar, en la mesura del possible, que es tornin a produir episodis de males olors procedents de l'interior del compartiment, causades per restes de matèria orgànica. L'augment de la neteja i recollida es farà doncs, tres cops per setmana, coincidint el darrer dia dissabte al migdia.

Una segona acció, aquesta per d'evitar el mal ús de la compactadora, és l'inici d'una campanya de sensibilització adreçada a tots els establiments que estan acreditats per poder utilitzar aquest servei (concessionaris del mercat i comerços del voltant) recordant-los que en aquest contenidor només s'hi pot abocar material de Rebuig. En cap cas s'hi pot llençar les altres fraccions (vidre, paper, cartró, envasos lleugers i matèria orgànica).

Com a mesura de xoc, i per tal de solucionar els problemes de les males olors, el passat 7 d'octubre es va realitzar una neteja i desodorització especial de la compactadora, que aquest dilluns s'ha repetit, amb l'objectiu de minimitzar al màxim aquesta situació.
Operaris, neteja de la compactadora

Descarrega't la imatge de portada
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00