Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/05/2010

Més de 14.000 persones gaudeixen del Trapezi

Tres dies de circ a Vilanova i la Geltrú, amb Trapezi    Tres dies de circ a Vilanova i la Geltrú, amb Trapezi

Els espectacles nocturns han rebut molt bona acollida així com les activitats infantils a l'escola Pompeu Fabra

Més de 14.000 persones han gaudit de la catorzena edició del Festival de Circ i Firaires Trapezi Vilanova celebrat aquest cap de setmana.

La direcció artística del Trapezi ha valorat molt positivament la qualitat dels espectacles que s'han programat, el desenvolupament dels quals ha respòs en tot moment a les expectatives de l'organització. En aquest sentit cal destacar l'alta presència de companyies circenses catalanes el que demostra, segons la direcció del Trapezi Vilanova, la bona salut del circ a Catalunya.

Pel que fa a la presència de públic als diferents espectacles, aquesta ha estat força alta. Començant per l'espectacle inaugural de divendres, amb el funambulista Oliver Roustan i acabant pels espectacles nocturns a la Vela, on hi ha hagut gairebé ple d'assistència en totes les actuacions. Un públic que també ha respòs molt positivament als espectacles programats en d'altres espais com la plaça de la Vila, la plaça de les Neus o el pati dels Jutjats Vells.

La relació entre els espectacles programats i l'espai on s'han dut a terme les representacions ha estat també un aspecte molt ben valorat per l'organització, ja que s'ha pogut constatar la idoneïtat d'utilitzar grans espais que permeten aforaments més grans.

També ha rebut molt bona acollida, sobretot entre el públic familiar, l'espai d'activitats interactives i taller de circ per a nens i nenes que ha funcionat al pati de l'Escola Pompeu Fabra. Una novetat d'aquest any, a la que també cal sumar-hi la millora en l'atenció al visitant del Festival, gràcies a la creació del Punt d'informació, els diferents espais per a la venda d'entrades, els serveis de bar i restauració, i la cura de l'estètica de l'entorn més adequada a la temàtica del Festival.

Per finalitzar, la direcció artística del Trapezi ha volgut ressaltar que aquesta edició tenia una major dificultat a nivell tècnic que les edicions anteriors per la presència d'estructures volants (funambulistes, trapezistes, equilibristes...)Aquestes estructures han requerit de personal especialitzat en els muntatges dels espectacles que, en molts casos han anat a càrrec d'alguns membres de les companyies residents a La Vela.


Més imatges de Trapezi 2010 clicant AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00