Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/11/2012

Afectacions del trànsit durant la Fira de Novembre

La celebració de la Fira de Novembre comporta tallar diversos carrers al trànsit de vehicles  La celebració de la Fira de Novembre comporta tallar diversos carrers al trànsit de vehicles

El vial de la Ribera s'habilitarà com a carrer de doble sentit els dies 8, 9, 10, 11 i 12 per facilitar la mobilitat. S'habilitarà aparcaments i es tallarà al trànsit de vehicles els carrers propers al recinte firal

El caràcter urbà de la Fira de Novembre de Vilanova i la Geltrú obliga l'Ajuntament de la ciutat a prendre un seguit de mesures que afectaran al trànsit rodat en aquells carrers propers al recinte firal, del 9 a l'11 de novembre.

Enguany els expositors de la Fira estaran ubicats a la plaça de les Neus, rambla Principal, plaça de la Vila, rambla de la Pau, Parc de Baix-a-Mar, plaça de la Mediterrània i passeig Marítim, entre el carrer del Gas i la rambla de Joan Baptista Pirelli.

Els carrers afectats per la celebració de la Fira seran els següents:

carrer del Marquès del Duero: tallat a la circulació de vehicles, de 10 a 22 hores, del 9 a l'11 de novembre. També quedarà tallat l'accés al carrer del Marques del Duero per la Rambla Samà i pel carrer Restauració. Els veïns podran accedir a la zona pel carrer d'Anselm Clavé i carrer del Parlament. Per accedir a l'estació caldrà fer-ho per la rambla de Josep Antoni Vidal i rambla de Josep Tomàs Ventosa. Divendres dia 9, a les hores d'entrada i de sortida de les escoles properes i en funció de l'afluència de visitants a la Fira, s'intentarà mantenir obert al trànsit de vehicles.

carrer de l'Àncora: tallat a la circulació de vehicles, entre la rambla de la Pau i el pas sota via del carrer de Magdalena Miró, de 10 a 22, del 9 a l'11 de novembre. Només es permetrà l'accés als vehicles que hagin d'accedir al gual ubicat a la rambla de la Pau núm. 61. Divendres dia 9, a les hores d'entrada i de sortida de les escoles properes i en funció de l'afluència de visitants a la Fira, s'intentarà mantenir obert al trànsit de vehicles.

carrer de la Boia: tallat a la circulació de 10 a 22h, del 9 a l'11 de novembre.

carrer de Pere Jacas: tallat a la circulació de vehicles, entre la rambla de Joan Baptista Pirelli i rambla de la Pau, de 10 a 22 h, del 9 a l'11 de novembre. Es permetrà l'accés als vehicles que hagin d'accedir als aparcaments de la plaça de la Mediterrània, Vilanova Port, rambla de la Pau, carrer de Ferrer i Vidal, i carrer de Conxita Soler.

passeig Marítim: del 8 al 12 de novembre es desviarà la circulació pel vial de la Ribera, entre el carrer de les Canàries i la rambla de Joan Baptista Pirelli. Aquest vial es tornarà a habilitar en els dos sentits de circulació durant aquests dies per facilitar la mobilitat, quedant anul·lada la zona d'estacionament.

carrer de Tetuan i carrer de l'Havana (cruïlla rambla Principal): del 9 a l'11 de novembre es tallarà a la circulació de vehicles en les hores de màxima afluència de visitants a la Fira.

carrer de Manuel Marquès i carrer de l'Almirall Colom (cruïlla rambla Principal): del 9 a l'11 de novembre es tallarà a la circulació de vehicles en les hores de màxima afluència de visitants a la Fira.

carrer del Jardí i carrer de Sant Joan (cruïlla rambla Principal): del 9 a l'11 de novembre es tallarà a la circulació de vehicles en les hores de màxima afluència de visitants a la Fira.

A banda, i en motiu de la celebració del mercat ambulant del barri de Mar, divendres dia 9 quedarà tallat com és habitual, de 7 a 17h, el carrer de la Llibertat, entre el carrer de l'Àncora i la plaça de la Immaculada Concepció. Per accedir als carrers de Conxita Soler, del Gas, i de la Immaculada Concepció s'haurà de fer des del carrer de Pere Jacas.

En funció del nombre de visitants i manera molt puntual, es podrien produir talls de trànsit a la rambla de Josep Antoni Vidal i de Josep Tomàs Ventosa, entre la rambla Samà i el carrer de la Unió. Aquests talls no afectarien el pas de l'autobús urbà.

Per tal de facilitar la mobilitat i l'accés de visitants, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú recomana utilitzar diversos espais per deixar-hi el cotxe. A la zona sud de la ciutat es podran utilitzar els aparcaments de la platja del Far de Sant Cristòfol, el passeig de Ribes Roges, i enguany s'ha arribat a un acord amb Ports de la generalitat i la Confraria de Pescadors per poder utilitzar com a zona d'estacionament l'esplanada dels xarxaires dissabte i diumenge.

L'Ajuntament recomana l'ús de la ronda Ibèrica i del passeig Marítim per fer els desplaçaments amb vehicle privat, i evitar la circulació per la zona centre.

Transport urbà i interurbà:

L1 i L4: Des de les 14h del 9 de novembre fins a les 23h de l'11 de novembre, l'autobús urbà no circularà per la rambla de Salvador Samà, carrer del Marquès del Duero i carrer del Forn del Vidre. S'anul·len les parades Parc Gumà i Ferran i Can Pahissa. L'itinerari del bus serà per la rambla de Josep Antoni Vidal i rambla de Josep Tomàs Ventosa.

L1 i L2: Des de les 12h del 8 de novembre fins a les 14h del 12 de novembre, l'autobús urbà no circularà pel passeig Marítim, entre el carrer de les Canàries i la rambla de Joan Baptista Pirelli, i ho farà pel vial de la Ribera. Les parades es faran al mateix lateral del passeig, a l'alçada de la rambla de Joan Baptista Pirelli i del carrer del Gas.

L2: Des de les 18h del dia 9 fins a les 23h del dia 11 de novembre, l'autobús no circularà per la rambla de Josep Tomàs Ventosa i la plaça de Soler i Gustems. Queden anul·lades les parades de la rambla de Josep Tomàs Ventosa amb rambla de la Pau, Manuel Marquès davant el CAP Jaume I, i plaça de Soler i Gustems. El bus es desviarà per la rambla de Josep Tomàs Ventosa i pujarà pel carrer de la Unió.

Línia bus interurbà del Prat de Vilanova: El divendres 9 de novembre quedarà anul·lada la part del recorregut que transcorre pel carrer de Pere Jacas i el carrer de l'Àncora.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00