Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/07/2007

La Caixa i l'Ajuntament de VNG presenten una exposició sobre els orígens de l'home

 L'Exposició està instal·lada en una carpa a la plaça del Port   L'Exposició està instal·lada en una carpa a la plaça del Port

La mostra s'estructura en diversos àmbits i presenta cinc moments clau en l'evolució de la humanitat

La regidora de Cultura, Isabel Pla, acompanyada del secretari general de la Fundació de 'La Caixa', Lluís Reveter i del director de l'àrea de negoci de 'la Caixa' al Garraf, Trino Puig, ha presentat aquest migdia l'exposició 'Orígens. Cinc fites en l'evolució humana' que es podrà visitar fins a finals d'agost a la carpa instal·lada a la plaça del Port de VNG. 

Organitzada per l'Obra Social de 'la Caixa' amb la col·laboració de l'Ajuntament de VNG i la participació de Ports de la Generalitat, la mostra reconstrueix diferents etapes de l'evolució, les formes de vida dels diferents homínids de fa 10 milions d'anys, quan el Dryopithecus poblava les selves humides d'Europa, o de fa 35.000 anys, quan l'Homo sapiens feia les pintures rupestres a les coves. 

L'exposició combina el rigor científic amb una voluntat divulgativa: escenografies de mida natural i reproduccions realistes d'individus de les diferents espècies, són alguns dels elements museogràfics que constitueixen la mostra. L'exposició 'Orígens. Cinc fites en l'evolució humana', comissariada per Lluís Batista sota la supervisió d'Eudald Carbonell (codirector de les investigacions al jaciment d'Atapuerca, Burgos), es podrà visitar del 23 de juliol al 28 d'agost, de dimarts a divendres de 12,30 a 14 hores i de 18 a 21 hores. Els dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14 hores i de 17 a 22 hores. Els dilluns no festius l'exposició estarà tancada.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00