Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

02/10/2011

El Museu Romàntic Can Papiol reobre els seus espais al públic

 Un instant de la visita    Un instant de la visita

Els vilanovins i vilanovines han pogut visitar el Museu de manera gratuïta. Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona, ha assistit a la reobertura

El Museu Romàntic Can Papiol ha reobert al públic, aquest matí, tots els seus espais i estances, que inclouen la planta noble, que ja es podia visitar des del mes de maig; les zones de servei i pagesia; i el jardí.

L'acte inaugural s'ha iniciat amb uns parlaments de Neus Lloveras, alcaldessa de VNG, que ha explicat que "avui és un dia molt especial per la ciutat perquè recupera part del seu patrimoni" i ha remarcat que el museu "és un espai cultural únic que permet apropar-nos a la societat del passat".

La reobertura ha comptat amb la presència de Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona, que ha remarcat que el Museu Romàntic Can Papiol "és un equipament representatiu de la identitat vilanovina, marcada per la intensa vivència del fet cultural en totes les seves expresions". En aquest sentit, Esteve ha destacat que amb aquesta reobertura "el patrimoni cultural i històric està més a prop de les persones".

El Museu Romàntic Can Papiol obrirà al públic de divendres a dissabte de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores, i els diumenges de 10 a 14 hores. Les visites són amb guia i comencen a les hores en punt. A banda, també es faran visites concertades a grups, durant la setmana. El preu de l'entrada és de 3 euros pels adults i d'1,5 euros pels infants, estudiants i jubilats.

Notícia relacionada

Consulta l'àlbum fotogràfic de la reobertura

Més fotografies de Can Papiol
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00