Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/12/2009

Circ a ritme de l'Always Drinking Marxing Band, aquest Nadal

Roda de premsa, aquest matí Roda de premsa, aquest matí

La banda de música s'associa amb artistes circenses per oferir l'espectacle 'Quina barra!', pensat per a tota la família

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha presentat aquest matí l'espectacle del Circ de Nadal, que tindrà lloc durant tres caps de setmana seguits a partir del 19 i 20 de desembre. Es tracta del cabaret Quina Barra!, de la companyia Always Drinking Productions, en què tant protagonisme té la música com les arts circenses. L'espectacle és per a tots els públics i tindrà lloc al Centre de Creació i Residència per a Companyies del Circ, La Vela.

La regidora de Cultura, Isabel Pla, ha recordat en la roda de premsa que aquesta és la quarta temporada de circ en les dates de Nadal. "Cada any s'ofereix una programació més concentrada amb el festival Trapezi, que després s'amplia amb diferents festivalets", ha explicat la regidora. La proposta nadalenca d'enguany "no és un espectacle de circ convencional", ha manifestat el seu director artístic, Jordi Perillós. Es tracta d'una aposta de la banda Always Drinking Marxing Band, que cerca la fusió de la música amb el circ per obtenir un nou format de show.

Quina barra! porta a l'escenari set músics i tres artistes. És un cabaret i per tant la música hi té "una importància capital", segons Jordi Perillós. Una barra de bar és el centre d'interès de tot l'espectacle, que narra la història d'un empresari mig arruïnat que enreda uns quants músics per intentar viure del seu negoci. L'objectiu és transmetre un missatge positivista i optimista. S'hi combinen música, dansa, trapezi, corda llisa i malabars, tot plegat per atreure l'atenció del públic durant 75 minuts.

L'espectacle és per a tota la família i tindrà lloc a la Vela, instal·lada a la Masia en Cabanyes. Les sessions seran els dies 19, 20, 26 i 27 de desembre i 2 i 3 de gener. Els dissabtes a les 17 h i els diumenges a les 12 h, excepte el 26 de desembre, que començarà a les 18 h. L'entrada és gratuïta per als menors de 4 anys, i costa 5 euros fins als 15 anys i 10 euros a partir dels 16.

El Circ de Nadal d'enguany s'ha beneficiat del programa Camins de Creació del projecte Circ-que-o!, que promou la realització d'accions i activitats en el sector del circ en els territoris transfronterers de Catalunya, Aragó i Midi-Pyrénées durant els anys 2009, 2010 i 2011. L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, mitjançant La Vela, és un dels vuit socis d'aquest projecte, que compta amb finançament dels fons FEDER de la Unió Europea.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00