Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/12/2011

La bici per promoure el turisme al litoral, eix d'una jornada del Consorci Colls-Miralpeix

Neus Lloveras va cloure la jornada Neus Lloveras va cloure la jornada

La sessió es va celebrar divendres al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú

La jornada "Mar i bici al litoral del Garraf", organitzada pel Consorci Colls-Miralpeix amb implicació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Red de Ciudades por la Bicicleta i l'Estació Nàutica de Vilanova, va reunir una cinquantena de representants polítics i tècnics de l'administració, així com d'empreses vinculades amb el medi ambient i les activitats marítimes i de lleure, i d'associacions. 

El centre d'aquesta trobada va ser com aprofitar la bicicleta en les propostes ecoturístiques relacionades amb el litoral i amb les activitats aquàtiques a la comarca del Garraf. L'objectiu és promoure iniciatives, vinculant els valors paisatgístics, patrimonials, turístics i gastronòmics, propis de l'àmbit turístic, amb els valors ambientals, de mobilitat sostenible, i també de l'ocupació i la dinamització econòmica. 

La sessió va comptar amb una part teòrica i una taula rodona i també es va visitar amb bici el tram executat del camí pedalable Costa del Garraf. L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú i vicepresidenta del Consorci dels Colls-Miralpeis, Neus Lloveras, va cloure la jornada. També hi van ser presents la presidenta del Consorci, Barbara Scuderi, la vicepresidenta del Consell Comarcal, Iolanda Sànchez, i representants de la Direcció General de Mobilitat i Transports de la Generalitat i de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació, a més a més del director dels serveis territorials del Departament d'Agricultura, Marià Morera.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00