Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/10/2015

Comença un nou cicle de passejades per a la gent gran. La primera es farà el 25 de novembre

Foto: Rosa Maria Farriol Foto: Rosa Maria Farriol

El projecte, impulsat per la Diputació de Barcelona, té com a objectiu promoure l'activitat física entre la gent gran

El dimecres 25 de novembre s'inicia el nou Cicle de Passejades per a la gent gran, impulsat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb una cinquantena de municipis catalans que, distribuïts per grups, formen part d'aquest programa. L'objectiu no és altre que promoure l'activitat física del col·lectiu de la gent gran, a partir d'un exercici suau i la coneixença de l'entorn natural més proper.

Vilanova i la Geltrú participa des de fa anys en aquest cicle, inscrivint i organitzant les sortides als diferents municipis. Enguany, la capital del Garraf comparteix grup amb Mollet del Vallès, Granollers i el Prat de Llobregat.

La primera de les passejades es farà el 25 de novembre a Mollet del Vallès. El 17 de febrer es farà la visita a Granollers, el 9 de març a Vilanova i la Geltrú i el 6 d'abril al municipi del Prat de Llobregat.

El Cicle de Passejades acaba cada any amb una festa, on estan convidats tots els municipis. El lloc i la data encara estan per determinar, tot i que serà el mes de maig.

En aquest moment les places ja estan obertes i s'hi pot inscriure tothom qui ho vulgui, ja que les passejades s'adapten a les condicions físiques de la gran majoria dels i les participants. Les inscripcions cal fer-les a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, a la plaça de la Vila, 12. (edifici Casa Olivella 3r pis).

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00