Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/10/2013

Vilanova i la Geltrú participà a la Fira Anoia d'Igualada

 Neus lloveras a l'estand de l'Eix Diagonal Neus Lloveras a l'estand de l'Eix Diagonal

L'alcaldessa Neus Lloveras va assistir a l'obertura de l'esdeveniment firal

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha participat durant aquest passat cap de setmana a la remodelada Fira Anoia d'Igualada. La presència vilanova ha estat dins l'estand dedicat a l'Eix Diagonal que les ciutats de Manresa, Igualada, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú van estrenar a la passada edició de la Fira de Novembre i que durant aquest any s'ha anat passejant pels diferents certàmens firals del territori.

En el parlament d'inauguració de la Fira Anoia, l'alcalde d'Igualada Marc Castells va voler agrair molt especialment la presència a l'esdeveniment de l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, assegurant que aquest fet demostrava clarament la realitat de la C-15 com a eix vertebrador del territori.

En un altre apartat també cal destacar el fet que l'Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú va estar present aquest cap de setmana al Saló Nàutic de Barcelona. Des de l'Estació Nàutica de la ciutat es valora com a molt positiva la temporada amb un increment de les reserves d'activitats del 24% respecte 2012. La promoció feta conjuntament amb l'Ajuntament de la ciutat a fires com el Saló Internacional de Turisme de Catalunya i a fires de l'Eix diagonal ha repercutit finalment en un augment de visitants de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i la Catalunya central.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00