Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/09/2007

L'ocupació hotelera a VNG durant l'estiu supera la mitjana catalana

L'ocupació hotelera a VNG , durant l'estiu, ha estat del 80%, mentre que la mitjana catalana ha estat de poc més del 73% L'ocupació hotelera a VNG , durant l'estiu, ha estat del 80%, mentre que la mitjana catalana ha estat de poc més del 73%

L'oficina de Turisme de VNG ha rebut més d'11.500 consultes, durant el període estiuenc

L'ocupació hotelera a Vilanova i la Geltrú ha estat superior a la mitjana de Catalunya. Així ho indiquen les dades que, aquesta setmana, ha fet publiques la Regidoria de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat. 

Durant el mes de juliol els hostals han tingut una ocupació del 82%, els apartaments i hotels del 87% i els càmpings, els més afectats per les condicions climatològiques d'aquest estiu, del 78%. Pel que fa al mes d'agost, l'ocupació ha estat molt superior en tots els establiments hotelers de la ciutat. Hostals i càmpings han aconseguit ocupar el 90% de les seves places, mentre que apartaments i hotels s'han quedat a ben poc del 100%. Segons ha explicat el Regidor de Desenvolupament Local, Societat de la Informació i Promoció de la Ciutat, Tomàs Álvaro, la voluntat del govern municipal és potenciar el sector turístic de la ciutat, amb la creació de més places hoteleres que puguin cobrir totes les necessitats. 

D'altra banda, també s'han donat a conèixer les dades de l'Oficina de Turisme de VNG que, durant el període estiuenc ha atès més d'11.500 consultes. Pel que fa al tipus de turista que ens visita, a nivell internacional destaca el de procedència francesa, amb un 25%, seguit d'anglesos, escocesos i irlandesos. A distància hi ha el turista procedent dels Països Baixos i d'Alemanya. A banda del turista català, que és qui més visita la ciutat de VNG, de la resta de l'Estat destaca la presència de visitants de la comunitat de Madrid, l'Aragó i el País Basc.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00