Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/06/2010

La ronda d'Europa comptarà amb nous semàfors per al pas de vianants

Es col·locaran semàfors a la ronda d'Europa Es col·locaran semàfors a la ronda d'Europa

L'Ajuntament de VNG aprova la semaforització de la cruïlla de la ronda d'Europa a l'alçada de Solicrup per facilitar el pas de veïns i veïnes en un punt molt transitat

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha aprovat la proposta de semaforització de la ronda d'Europa a la zona de Solicrup per tal que els veïns i veïnes d'aquesta part de la ciutat puguin travessar aquest vial de manera segura.

L'objectiu de la proposta és facilitar el trànsit en els encreuaments i el pas de vianants a banda i banda de la ronda d'Europa, tant per las veïns i veïnes de la part de Solicrup, com per als treballadors de l'empresa "Componentes Vilanova", així com també per als veïns i veïnes de les Roquetes i a tothom en general.

Aquest és un projecte impulsat per les regidories de Mobilitat, d'Urbanisme i Planejament i de Projectes Urbanístics, Paisatge i Habitatge. El finançament de l'obra anirà a càrrec en part de l'Ajuntament i en part de les càrregues urbanístiques que van assumir els urbanitzadors del sector Solicrup II, que duu a terme l'empresa Reyal Urbis. Les obres del sector Solicrup II estan ja en la darrera fase d'execució; actualment s'estan fent els últims treballs pendents perquè l'Ajuntament pugui recepcionar l'obra, com l'arranjament del carrer de l'Agricultura, la construcció d'un canal de rec d'aigües pluvials i diverses millores en les zones verdes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00