Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/05/2015

IV Trobada Intercentres de Primària per preparar la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient

   Els nens i nenes han realitzat activitats i tallers per preparar la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient    Els nens i nenes han realitzat activitats i tallers per preparar la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient

Els alumnes, que han realitzar diferents activitats, han escollit el MAR com a eix central del manifest que llegiran el 5 de juny

Les instal·lacions del CRIA (Centre de Recursos i Informació Ambiental) han acollit aquest matí la IV Trobada Intercentres de Primària, que anualment s'organitza dins el programa de l'Agenda 21 escolar, del Servei de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

La trobada ha servit perquè l'alumnat de les escoles participants poguessin iniciar els treballs de preparació del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny, entre els quals hi havia decidir quin seria el tema central del manifest. Després que els nens i nenes es dividissin en grups per consensuar propostes, s'ha decidit que el MAR centrarà el text del manifest. Posteriorment també s'han escollit les persones que hi donaran lectura en un acte que se celebrarà el mateix divendres dia 5.

Els nens i nenes també han pogut gaudir de la IX Mostra d'Art d'Objectes reciclats i reutilitzats, que fins el 4 de juny es pot visitar al CRIA.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00