Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/07/2008

ADIGSA ha sortejat aquest matí 20 habitatges de lloguer per a joves al Llimonet

  El sorteig dels pisos s'ha fet al Centre Cívic Tacó El sorteig dels pisos s'ha fet al Centre Cívic Tacó

De les 163 sol·licituds presentades, per accedir a un d'aquests pisos, han estat admeses 78. La resta no acomplien els requisits establerts

El Centre Cívic Tacó ha acollit aquest matí el sorteig que l'empresa pública Adigsa ha celebrat per atorgar els 16 habitatges de lloguer amb protecció oficial per a joves a Vilanova i la Geltrú. A aquests 16 pisos cal sumar-hi 4 habitatges més que l'empresa ha afegit a darrera hora, i que fan un total de 20.

Els pisos es troben ubicats a la promoció del Llimonet, ja lliurada l'any 2003, i corresponen a habitatges dels quals s'ha pogut recuperar la titularitat, per renúncia dels anteriors adjudicataris o per processos judicials. Després d'aquest procés s'ha obert la nova convocatòria per adjudicar-los a joves de Vilanova i la Geltrú.

La promoció de pisos del Llimonet es troba situada a la cantonada entre els carrers de Masia d'en Frederic i d'Ausiàs March. Es tracta d'un edifici que consta de dues escales, de planta baixa més cinc plantes per pis. Una de les escales té 20 pisos i l'altra en té 15. Tots els habitatges disposen d'una habitació i la superfície útils és d'entre 41 i 45 metres quadrats.

El preu dels pisos, que aquest matí s'han sortejat, va des dels 221 als 243 euros mensuals. En total han estat 163 les sol·licituds que s'han presentat per poder optar al lloguer d'un d'aquests habitatges, però només 78 han estat admeses al sorteig ja que la resta, 85, han quedat excloses per no acomplir amb els requisits establerts per la convocatòria.

Les persones que no han estat agraciades pel sorteig han passat a formar part d'una llista d'espera, amb una vigència de dos anys, per cobrir les baixes de possibles renuncies als pisos d'aquesta promoció o d'alguna altra de semblant.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00