Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/05/2014

L'EMAiD participa a la fira 'Conte va, va de contes'

El resultat de l'experiment és força sorprenent          El resultat de l'experiment és força sorprenent

Els alumnes de Disseny de Videojocs "donen vida" als monstres dibuixats pels infants. La mostra es pot visitar a l'Escola Municipal d'Art i Disseny fins a final de mes

"Del dibuix al personatge. Va de monstres" és el nom del projecte en el han col·laborat l'alumnat del Taller d'Art Infantil (nens i nenes d'entre 6 i 12 anys) i l'alumnat que fa el Cicle Formatiu de Grau Superior en Disseny de Videojocs i Entorns Virtuals a l'EMAiD.
Els primers van crear un dibuix a partir del concepte de "Monstres", i els alumnes de Disseny de Videojocs n'han fet una reproducció amb tècniques digitals, convertint els monstres en imatges de riques textures i volums, donant una sensació visual d'imatge tridimensional. 

Va de contes detall Va de contes detall1

L'activitat s'emmarca en la II Fira "Conte va, va de Contes", que se celebra aquest cap de setmana a Vilanova, de la mà de l'Associació pel Foment de la Literatura Infantil Judit Sendra Garcia, amb el desig de continuar gaudint de la literatura infantil com ho feia aquesta mestra, contacontes i gran amant dels contes il·lustrats.
Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració de les biblioteques municipals i altres espais culturals de la ciutat, vol promoure l'oferta cultural de VNG i de la comarca i rodalies. S'adreça al públic familiar que vulgui gaudir d'una jornada dedicada als contes en totes les seves vessants: l'escriptura, la lectura, la il·lustració, la narració, ...

El fruit d'aquesta col·laboració entre l'Escola Municipal d'Art i Disseny i els organitzadors de la fira del conte es va inaugurar dimarts i romandrà oberta fins a final de mes a l'espai 1 de l'EMAiD.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00