Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/03/2012

L'alcaldessa de VNG visita l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Neus Lloveras va signar el Llibre de la ciutat. FOTO: Ajt. Sant Cugat del V. Neus Lloveras va signar el Llibre de la ciutat. FOTO: Ajt. Sant Cugat del V.

L'objectiu era conèixer l'experiència d'organització d'aquella administració local, que ha implantat sistemes de gestió més moderns en els darrers anys

L'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i el gerent municipal, Javier Martínez, van visitar ahir a la tarda l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, amb l'objectiu de conèixer-ne el model de funcionament. Neus Lloveras va ser rebuda per l'alcaldessa de la ciutat vallesana, Mercè Conesa, i un grup de tècnics.

Reunió a l'Ajuntament de Sant CugatEl govern de Vilanova i la Geltrú està treballant per crear un equip directiu, liderat pel gerent Javier Martínez, que dirigeixi una reestructuració de l'organització municipal per fer-la més eficient. "Tal com hem expressat en el PAM, hem de treballar per buscar l'excel·lència, la transparència i la proximitat en la gestió municipal", ha manifestat Neus Lloveras.

La visita d'ahir a Sant Cugat va servir "per escoltar els consells i l'experiència d'un dels primers ajuntaments que va començar a funcionar d'aquesta manera, professionalitzant la gestió municipal", ha explicat l'alcaldessa. L'administració local de Sant Cugat va iniciar la reorganització el 1999 i l'ha estat implantant durant tots aquests anys en diferents fases, fins a arribar a un nivell de modernització i eficiència que serveix de model a altres administracions.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00