Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/10/2008

El col·lectiu de gent gran de les Masies de Voltregà visita Vilanova i la Geltrú

   La visita va finalitzar amb una exhibició de les Danses de Vilanova La visita va finalitzar amb una exhibició de les Danses de Vilanova

La visita està emmarca en el programa d' intercanvis entre casals de gent gran, Tens molt per veure !, de la Diputació de Barcelona

Aquest dimecres el col·lectiu de Gent Gran de les Masies de Voltregà han visitat la ciutat de Vilanova i la Geltrú, com a part del programa d'intercanvi entre casals de gent gran Tens molt per veure!, organitzat per la Diputació de Barcelona.

El grup d'avis i avies de les Masies de Voltregà van tornar, ahir dimecres, la visita que el passat 26 de setembre els van fer un grup de 50 persones membres de l'entitat vilanovina COMPEX. Acompanyant-los hi eren l'alcalde de les Masies de Voltregà, Sergi Vilamala, i els regidors de Benestar Social i Família, Joan Sanglàs, i de Promoció Econòmica, Rosa Alcaraz, així com la diputada adjunta de l'àrea de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Teresa Padròs.

La jornada va iniciar-se al Molí de Mar on tots els participants van ser rebuts per l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena i de la Regidora d'Educació i Treball i de Plans de Gent Gran, Míriam Espinàs.

El grup, que va visitar el Museu del Ferrocarril i al Museu Víctor Balaguer, va haver de suspendre les visites al passeig marítim i al nucli històric de la Geltrú, a causa de les condicions climatològiques. L'estada a la ciutat es va completar amb un dinar de germanor i la projecció, a l'Escola Politècnica, d'un vídeo amb les activitats que habitualment els i les membres de l'entitat COMPEX.

L'entrada de l'escola universitària va utilitzar-se com a improvisada pista de ball, on un grup de persones van interpretar les Danses de Vilanova i una petita ballada de sardanes.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00