Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/03/2012

Recepció al co-fundador de la multinacional Service2Media

  Imatge de la reunió entre el Govern vilanoví i la delegació de Service2Media      Imatge de la reunió entre el Govern vilanoví i la delegació de Service2Media

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens es reuneixen amb Peter Broekroelofs, co-fundador de Service2Media. La multinacional, amb seu a Neàpolis, preveu doblar el nombre de treballadors enguany

El cofundador de la multinacional holandesa Service2Media, Peter Broekroelofs, s'ha reunit aquest matí amb l'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras i la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens. La trobada ha posat sobre la taula la satisfacció dels responsables de l'empresa fel bon funcionament de la seu que tenen a l'estat espanyol, concretament a l'edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. Segons ha explicat Peter Broekroelofs, co-fundador de Service2Media, l'empresa que és líder mundial en proporcionar solucions avançades per a dispositius mòbils "ha trobat a Vilanova i la Geltrú un entorn de talent i de qualitat en l'àmbit educatiu amb persones molt capacitades tècnicament". Aquest fet, segons el co-fundador de l'empresa i l'objectiu d'ampliar mercat a l'estat espanyol fan "que s'estiguin plantejant ja el fet de créixer i doblar i el nombre de treballadors" que tenen a la seu de la capital del Garraf.

Service2Media també ha estat present aquests dies al Mobile World Congress que s'ha celebrat a Barcelona fins avui. Sobre les possibilitats de negoci que es poden haver generat, Peter Broekroelofs ha dit que "hi ha moltes possibilitat d'obrir mercat en l'àmbit del disseny i sobretot en el sector de la gent més jove". Sobre el MWC, Broekroelofs creu que "Barcelona és una ciutat còmplice per poder iniciar noves direccions en el sector tencològic". L'empresa que basa la seva estratègia en oferir solucions per a tot tipus de dispositius i plataformes tecnològiques, ja siguin telèfons mòbils intel·ligents, tablets, tv, etc, vol avançar en el futur i focalitzar la seva acció empresarial "en la usabilitat de les aplicacions i el disseny obrint camí cap la utilitat, els serveis i l'entreteniment de les aplicacions". 

Service2media2Neus Lloveras ha obsequiat el co-fundador de Service2Media amb una reproducció del Drac de Vilanova

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras ha obsequiat la delegació holandesa amb una reproducció del Drac de Vilanova i ha explicat alguns dels trets diferencials de VNG, com ara la tradició cultural i festiva. A banda, Lloveras ha destacat les possibilitats que Vilanova i la Geltrú ofereix a empreses com Service2Media. En aquest sentit l'alcaldessa de VNG ha afirmat que "el fet que la multinacional holandesa estigui instal·lada a Neàpolis exerceix com a pol d'atracció per altres empreses del sector que cerquen una ciutat com la nostra per instal·lar-se". Neus Lloveras ha explicat que el responsable de Service2Media li ha fet saber que es troben molt a gust a VNG, la ciutat no els ha decebut gens i "i ja pensen en ampliar la plantilla per continuar creixent". L'alcaldessa de la ciutat també ha fet un primer balanç de la feina realitzada en el MWC pel Govern municipal i ha afirmat que "hi ha hagut molt de moviment, gent interessada en conèixer la ciutat i les possibilitats i mig centenar de contactes i reunions amb empreses estatals i internacionals".

Per la seva banda, la regidora de Societat de la Informació, Ariadna Llorens, ha afirmat que la presència de l'Ajuntament de VNG, a través de Neàpolis, al MWC ja ha permès "sobretot una gran visualització de la ciutat amb una única acció que ha arribat a un gran nombre de persones, empreses i institucions". Segons la regidora Llorens s'han realitzat una cinquanta de trobades amb empreses a les que s'ha donat a conèixer el potencial de Neàpolis, de la ciutat i dels espais que podem oferir per a la implantació d'empreses tecnològiques. En aquest sentit, Ariadna Llorens també valora altament que "Vilanova i la Geltrú i Neàpolis hagin esdevingut soci preferent de la Generalitat en temes TIC, mòbils i de disseny virtual". Sobre els contactes, la regidora ha explicat que caldrà fer seguiment de les empreses i institucions que han mostrat un interès més clar, perquè, segons Ariadna Llorens "hem identificat que les empreses valoren molt l'estabilitat de les seves plantilles" i VNG ofereix un entorn de persones molt preparades (enginyers, etc). També, segons la regidora de Societat de la Informació per a les empreses és molt important comptar amb el suport de les administracions i per això l'Ajuntament "treballa per a què la ciutat sigui qualificada com a 'business friendly'". 

Descarrega't la foto de portada

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00