Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2011

Rutes emocionals per la ciutat

El grup de dones a Can Pahissa El grup de dones a Can Pahissa

Dones de diferents orígens i edats fan de guia, a la resta de dones del grup, per aquells espais de la ciutat que els ha deixat empremta

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha posat en marxa les Rutes Emocionals, una proposta que neix des de l'espai de trobada de dones DID (Dona, Identitat i Diversitat) format per un grup de dones de la ciutat, de diferents edats i orígens. 

L'activitat proposa fer una passejada per diferents llocs de la vila. Indrets que, per cadascuna de les dones participants, representin una emprempta positiva de record, de diferents situacions viscudes en primera persona (quan jugaven de petites, quan varen arribar, quan van conneixer algú important...), o espais on hi han sentit o senten moments plaents. 

Cada passeig va a càrrec d'una dona diferent que té l'encàrrec de guiar i explicar a les altres el significat de la visita a través dels llocs triats per ella. 

Els passejos donen una visió diferent de diversos llocs de la ciutat a partir de la mirada de l'altra, tot recollint l'experiència de testimoniatge i adquirint així aquests espais un nou sentit. 

La frequencia de les Rutes Emocionals és quizenal, els dimecres de 10 a 12 h.Les persones interesades a participar-hi poden fer la seva inscripció mitjançant el correu electrònic convivencia@vilanova.cat, trucant per telèfon al 93 814 00 00 ext.3370, o bé presencialment, al segon pis de la Casa Olivella, plaça de la Vila, 12.
Rutes emocionals
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00