Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/11/2012

Visites guiades gratuïtes per descobrir el Nucli Antic

La fira se celebrarà els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre     La fira se celebrarà els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre

Els ciutadans i ciutadanes podran visitar els refugis antiaeris de sota l'església de Sant Antoni Abat o alguns dels edificis més emblemàtics de la Vilanova Vella durant la fira "Troba't al Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú"

Dissabte 1 de desembre es faran visites guiades gratuïtes per donar a conèixer diversos espais del Nucli Antic de la ciutat. Les visites es realitzen en el marc de les jornades "Troba't al Nucli Antic", que se celebraran els propers 30 de novembre, 1 i 2 de desembre, i que tenen l'objectiu de mostrar tot el potencial social, econòmic i cultural que té aquesta zona de la ciutat.

Per una banda, es realitzaran dues visites guiades als refugis antiaeris de sota l'església de Sant Antoni Abat, a les 10 i a les 11.30h. Les visites aniran a càrrec d'Albert Tubau, vicepresident de l'Institut d'Estudis Penedesencs. Les places són limitades i cal inscripció prèvia a l'Oficina de Turisme o a La Botiga de Vilanova.

A la tarda, de 17 a 20h, edificis com la Casa Mir, els Josepets, l'Orfeó Vilanoví, La Sala, l'Escola de Música, l'AE Talaia o el Museu Papiol, faran una jornada de portes obertes. També s'inclouen visites gratuïtes al Museu Romàntic Can Papiol a les 16h, les 17h, les 18h i les 19h, amb inscripció prèvia al mateix museu: telèfon 93-893.03.82, o correu electrònic museupapiol@vilanova.cat.

Finalment, a les 19.30h, es farà la visita guiada "El Nucli Antic, una mirada intemporal", que anirà a càrrec del vilanoví Xavier Orriols. En la visita es podrà conèixer diversos aspectes històrics de la Vilanova Vella i dels seus edificis. També cal inscripció prèvia a l'Oficina de Turisme o a la Botiga de Vilanova.

"TROBA'T al Nucli Antic de Vilanova i la Geltrú" serà una àmplia mostra de totes les potencialitats que té aquesta zona de la ciutat, amb la clara voluntat que la ciutadania es trobi el 30 de novembre, l'1 i 2 de desembre de 2012, amb el comerç, la cultura, el patrimoni i la gent del barri. D'una banda, es mostrarà el teixit comercial existent a través d'una fira mixta; i de l'altra, es mostraran els equipaments més significatius del barri. Durant aquests tres dies es dinamitzarà diferents espais amb activitats que permetran mostrar als ciutadans equipaments emblemàtics com l'església dels Josepets o La Sala.

Podeu consultar aquí tot el Programa d'actes de la fira Troba't al Nucli Antic.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00