Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/05/2007

Es presenta el projecte 'Jove Cambra a Catalunya'

La presentació es va fer ahir dimarts a la Casa Olivella   Adolf Montoliu, Joan Ignasi Elena i Jordi Solé

VNG comptarà amb una delegació d'aquest organisme empresarial

L'alcalde de VNG, Joan Ignasi Elena, el regidor de Promoció Econòmica, Adolf Montoliu i el president nacional de la Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI), Jordi Solé, han presentat el projecte 'Jove Cambra a Catalunya' que ha servit per explicar els objectius d'aquesta federació de professionals i empresaris joves, de 18 a 40 anys, que té com a finalitat la defensa dels interessos col·lectius de l'entitat. 

En l'actualitat, a Catalunya existeixen 12 'Joves Cambres'. La de més recent creació està ubicada al municipi de Vilafranca del Penedès. Des del setembre de 2006, la JCI ha iniciat un procés d'expansió per tal d'aconseguir més presència en el territori català, és per aquest motiu que ara volen implantar-se a la ciutat de VNG. 

Contribuir a la millora de la comunitat mundial, proporcionant a les persones joves l'oportunitat de desenvolupar la capacitat de lideratge, la responsabilitat social, l'esperit empresarial i la solidaritat necessària per crear canvis positius, són alguns dels principals objectius d'aquesta federació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00