Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/01/2011

Les obres del cobriment del torrent de la Pastera entren en una nova fase

Imatge virtual del projecte  Imatge virtual del projecte

La Junta de Govern Local aprova l'adjudicació del contracte per a l'execució de les obres d'urbanització, ordenació i tractament paisatgístic del torrent

L'empresa Hidrocanal ha estat l'adjudicatària del contracte per a l'execució de les obres d'urbanització, ordenació i tractament paisatgístic del torrent de la Pastera. Així ho va aprovar la setmana passada la Junta de Govern Local amb un pressupost de 700.000 euros.

Al febrer s'iniciaran els treballs que donen continuïtat a les obres de cobriment del torrent i adequació dels marges laterals, que s'acabaran aquest mes de gener. Es preveu que tot el procés d'urbanització estigui acabat al voltant de Sant Joan.

El projecte per a la urbanització del torrent de la Pastera neix fruit del taller de debat El torrent de la Pastera. Com l'imagines?, que es va celebrar el passat 30 d'octubre. El document recull propostes i aportacions que van fer els participants. Un dels eixos centrals del projecte és el tractament que es dóna al torrent com a nou espai cívic i de convivència. El seu àmbit d'actuació abasta quasi 13.000 m2 i es defineix a partir de diferents espais:

- un espai comunitari i polivalent

- un espai amb zones verdes i zones esportives

- un espai amable i accessible per a les bicicletes

- un espai ben il·luminat i dotat de nou mobiliari urbà

La proposta pretén trencar amb la linealitat de l'espai, entendre i fusionar-se amb l'entorn i tenir un clar caràcter comunitari i multifuncional.


Notícies relacionades
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00