Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

01/06/2010

La biblioteca Joan Oliva acull l'exposició Chasing the dream

    L'exposició es pot visitar fins al 21 d'aquest mes    L'exposició es pot visitar fins al 21 d'aquest mes

A partir d'aquest dimarts i fins el 21 de juny es pot visitar aquesta mostra produïda per l'Obra Social La Caixa

La biblioteca Municipal Joan Oliva acull a partir d'aquesta setmana l'exposició Chasing The Dream (Buscant un somni) que mostra els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni proposats per la Organització de Nacions Unides, i ho fa a través de les vides de vuit joves de diferents indrets del món: Anna, Jasson, Kaima, Margaret, Mohammed, Sinat, Sylvia i Urideia són els seus protagonistes.

L'exposició ensenya com aquest joves i d'altres d'anònims posen de manifest l'extraordinari desig que tenen de superació davant de les adversitats que se'ls hi presenten en la seva vida quotidiana.

L'any 2000, tots els estats membres de les Nacions Unides es van comprometre a ajudar els països més pobres del món a fer un avenç significatiu cap a una vida millor. Els ODM representen el compromís més gran de la història de la humanitat en la lluita contra la pobresa. Hi ha milions de joves que necessiten que se'ls doni una oportunitat. Pel que fa als seus somnis, ells són ben capaços de perseguir-los tot sols.

L'exposició, que es pot visitar a partir d'aquest dilluns 1 de juny i fins el 21 del mateix mes, està produïda pel Programa de Cooperació Internacional de l'Obra Social "La Caixa".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00